srijeda, 1. kolovoza 2012.

Tema rođendana: Munjeviti Jurić i ostala ekipa iz Kurble Bistre

Pripremamo se za proslavu trećeg rođendana. Moja je curka veliki obožavatelj Munjevitog Jurića pa je izbor teme rođendana bio lak.
Moj dobar prijatelj Google :) dao mi je hrpu ideja kako pretvoriti naše dvorište u malu Kurblu Bistru (Radiator Springs u originalnoj verziji).

Ove mi se ideje sviđaju jer su izvedive, ne zahtijevaju puno truda, vremena ili novaca. Ako pripremate nešto na ovu temu, vjerujem da će vam ovi linkovi biti od velike pomoći:
Pozivnice
Aktivnosti za klince
Naljepnice
Bojanke
Bojanke br. 2
Torta od kartona

Bavim se mišlju da napravim i ovu kulinarsku kreaciju, ali ne znam gdje bih nabavila sljezove kolačiće (popularni marshmallows). Ako ste negdje vidjeli za kupiti, slobodno napišite u komentarima. Najbolja susjeda na svijetu na poklon nam nosi Jurić tortu prema ovom predlošku.

Ako stignemo, napravit ćemo i kartonske autiće koji se izrađuju na ovaj način. Tu računam na pomoć jedne vrtićke tete ;) Valjda će joj se dati raditi u fušu :) Postoji i jednostavnija verzija.

Očekujem da će među malim gostima  vjerojatno biti i onih koji ne dijele naše oduševljenje autićima, pa pripremam i aktivnosti bez-autića:
Ogromni baloni od sapunice
Brodići od stiropora
Bazen s lopticama

Prvotna mi je ideja bila napuniti bazen vodom, ali kako nisam sigurna hoće li sve mame to dobro prihvatiti, odlučila sam se ipak za sigurniju verziju s lopticama. Znam da će ih na kraju proslave biti posvuda, ali poanta je da se djeca zabave, zar ne?

Kako je prošlo? Javim se u subotu nakon proslave. ;) Sa hrpom naših slika, naravno.


P.S. Obzirom da ne slavimo na točan datum rođendana, a kako isti ne bi protekao nezapaženo, na taj dan spremam poseban rođendanski doručak.

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...