O meni

Nemojte da vas naslov bloga zavara. Iako stepfordska supruga znači savršenstvo, svatko od nas zna da ono zapravo ne postoji. U tom je kontekstu naziv ovog bloga zapravo ciničan. Otkako imam troje djece (dvije curke - Veliku i Malu i jednog dečkića - Bebača), moja kuća često izgleda kao nam da je netko provalio, pa toliko o savršenstvu :)

Namjera mi je s vama podijeliti dobre ideje, recepte, slike, savjete... A jesu li oni u rangu stepfordskog savršenstva, prepuštam to osobnoj procjeni svakoga od vas.

Ne mogu za sebe reći da sam ludo kreativna, pa je ova stranica prije svega namijenjena onima koji sebe ne smatraju baš kreativnima, a željeli bi to postati. Sve rukotvorine, recepti i ine ideje koje predstavljam ovdje ZAISTA su jednostavne, napravljene od predmeta koje svatko od nas ima u kućanstvu i ne traže previše slobodnog vremena i vještina.

Želim vam od srca da vas moji postovi nadahnu za neke vaše nove ideje (slobodno ih podijelite ovdje). Za sve nejasnoće oko toga kako mi je nešto ispalo, slobodno pišite pitanja u komentare. Možete me kontaktirati i na mail.


Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...