četvrtak, 23. kolovoza 2012.

Slike iz Kurble Bistre

Evo obećanih slika iz Kurble Bistre :).

Oko pozivnica je nastala totalna pomutnja jer su naši gosti, mahom curice, neupućeni u crtić Auti, dan prije kolektivno nazivali, pitajući se gdje je ta Kurbla Bistra, je li to možda u Zagorju :)))))). Pročitavši da je mjesto održavanja Kurbla Bistra, dalje nisu ni čitali, pa tako nisu ni primjetili da u zagradi piše naša adresa.

A evo kako se naše dvorište pretvorilo u malu Kurblu Bistru.
U prošlom sam postu napisala otkud sam crpila ideje, a evo kako sam ja to napravila. Napominjem kako je sve bilo zaista jednostavno i nije iziskivalo puno truda. 

Iako na prvi pogled djeluje pohabano, baš sam zadovoljna kako mi je ispao ovaj natpis. Onaj tko je gledao crtić, zna da je upravo u tome poanta. Napravila sam ga položivši ga na neravne betonske ploče i na taj mi je način ispao tako oljušteno. Za boje sam upotrijebila mješavinu jogurta i prehrambenih boja, a podlogu nam čini stara plahta. Obzirom da su mi moje male curke „pomagale“ oko natpisa, bilo mi je važno paziti kakve boje koristimo.Osim ukrasnih jastučića, zgodan su nam ukras bile i ove majice (zapravo gornji dijelovi pidžame)


Veliki je hit bio i Ramov salon za tetovaže, svi su se poželjeli tetovirati vodenim tetovažama pa čak i neki odrasli gosti .Vrhunac je ipak bila Jurić torta, susjedinih ruku djelo. Iako je ona tvrdila da je to "Jurićev zli brat blizanac koji nije uspio dobiti ulogu u filmu", svi su bili oduševljeni, a posebno slavljenica, njegova velika obožavateljica (veća od Mije i Tije).Slikanje s mjehurićima, originalno zamišljeno ovako baš i nije ispalo dobro - jedan je mali dečkić, na veliko "oduševljenje" svoje mame time obojao kosu.Super ideje vezane uz balončiće i mjehuriće pronašla sam ovdje.

Također, za bazen promjera 150cm preporučam malo više od 100 loptica, koliko ih ima u ovom pakiranju. To jednostavno nije dovoljno, jer popuni tek trećinu bazena.

Na odlasku su mali gosti mogli zagrabiti u kutiju, punu Jurić iznenađenja - magnetića, blokića, olovaka, gumica i sličnih sitnica s omiljenim nam likom.

Slavljenica je na kraju zaključila da je imala "jako uzbudljiv dan", a to je mami ipak najvažnije od svega.3 komentara:

 1. So cute!!! Love the cake!! I was going to attempt something like that until, THANKFULLY, my son asked for a cookie cake. Ha! Score for Mommy!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I was really lucky that my neighbour is a cake expert, I myself would never manage to bake something eatable

   Izbriši
 2. Thanks for stopping by, btw!!

  http://houseofwoyaks.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...