četvrtak, 23. kolovoza 2012.

Slike iz Kurble Bistre

Evo obećanih slika iz Kurble Bistre :).

Oko pozivnica je nastala totalna pomutnja jer su naši gosti, mahom curice, neupućeni u crtić Auti, dan prije kolektivno nazivali, pitajući se gdje je ta Kurbla Bistra, je li to možda u Zagorju :)))))). Pročitavši da je mjesto održavanja Kurbla Bistra, dalje nisu ni čitali, pa tako nisu ni primjetili da u zagradi piše naša adresa.

A evo kako se naše dvorište pretvorilo u malu Kurblu Bistru.
U prošlom sam postu napisala otkud sam crpila ideje, a evo kako sam ja to napravila. Napominjem kako je sve bilo zaista jednostavno i nije iziskivalo puno truda. 

Iako na prvi pogled djeluje pohabano, baš sam zadovoljna kako mi je ispao ovaj natpis. Onaj tko je gledao crtić, zna da je upravo u tome poanta. Napravila sam ga položivši ga na neravne betonske ploče i na taj mi je način ispao tako oljušteno. Za boje sam upotrijebila mješavinu jogurta i prehrambenih boja, a podlogu nam čini stara plahta. Obzirom da su mi moje male curke „pomagale“ oko natpisa, bilo mi je važno paziti kakve boje koristimo.



Osim ukrasnih jastučića, zgodan su nam ukras bile i ove majice (zapravo gornji dijelovi pidžame)


Veliki je hit bio i Ramov salon za tetovaže, svi su se poželjeli tetovirati vodenim tetovažama pa čak i neki odrasli gosti .



Vrhunac je ipak bila Jurić torta, susjedinih ruku djelo. Iako je ona tvrdila da je to "Jurićev zli brat blizanac koji nije uspio dobiti ulogu u filmu", svi su bili oduševljeni, a posebno slavljenica, njegova velika obožavateljica (veća od Mije i Tije).



Slikanje s mjehurićima, originalno zamišljeno ovako baš i nije ispalo dobro - jedan je mali dečkić, na veliko "oduševljenje" svoje mame time obojao kosu.Super ideje vezane uz balončiće i mjehuriće pronašla sam ovdje.

Također, za bazen promjera 150cm preporučam malo više od 100 loptica, koliko ih ima u ovom pakiranju. To jednostavno nije dovoljno, jer popuni tek trećinu bazena.

Na odlasku su mali gosti mogli zagrabiti u kutiju, punu Jurić iznenađenja - magnetića, blokića, olovaka, gumica i sličnih sitnica s omiljenim nam likom.

Slavljenica je na kraju zaključila da je imala "jako uzbudljiv dan", a to je mami ipak najvažnije od svega.



3 komentara:

  1. So cute!!! Love the cake!! I was going to attempt something like that until, THANKFULLY, my son asked for a cookie cake. Ha! Score for Mommy!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I was really lucky that my neighbour is a cake expert, I myself would never manage to bake something eatable

      Izbriši
  2. Thanks for stopping by, btw!!

    http://houseofwoyaks.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...